Siirry sisältöön
lastbilstransport på motorväg

Frakt till och från Spanien

Hos ETS är frakten till och från Spanien säker, till ett rimligt pris och med personlig kundservice.

Vi transporterar gods från Spanien till Sverige och från Sverige till Spanien för allt gods som är större än en TV (minst 0,25 kubikmeter). Vårt fraktbolag genomför transporter med regelbundna avgångar, och du kan alltid räkna med att vi sätter dig som kund i fokus.

På vårt fraktbolag servar vi dig personligen och enligt dina behov och önskemål inom frakttjänster såsom sjöfrakt, flygfrakt, tågfrakt och vägtransport.

Det finns ingen övre gräns för lastens storlek. Dessutom utför vi, om så krävs, internationella specialtransporter. Våra största transporter är tiotals ton stora, vilket visar på vår kapacitet att hantera även de mest omfattande logistikutmaningarna.

Rahti Saksa Suomi maantiekuljetuksena.

Frakt från dörr till dörr

Vi levererar gods från mellan Spanien och Sverige på ett tillförlitligt sätt från dörr till dörr. Dessutom kan vi, om frakten har bråttom, alltid tillgodose med expressfrakt. Vid behov hjälper vi även till med tulltjänster och transportförsäkringar för att säkerställa en smidig och trygg leveransprocess.

 • Sjöfrakt
 • Flygfrakt
 • Tågfrakt
 • Lastbilstransport

begär offert

Frakt mellan Spanien och Sverige, alltid till ett konkurrenskraftigt pris

Vi följer noga prissättningen av olika transportsätt mellan Spanien och Sverige och erbjuder därför alltid ett konkurrenskraftigt pris.

 • Vi kommer alltid berätta vårt pris på en gång och exakt.
 • Priset vi ger är och förblir utan dolda kostnader

Modern och miljövänlig utrustning

Vi använder alltid mångsidig, miljövänlig och modern utrustning för last till och från Spanien. Vi erbjuder den mest lämpliga lastbilen, släpvagnen eller pallen för din transport.

kontakta oss

Rahti Saksa Suomi konttikuljetuksena.

Du behöver ingen egen container för frakt

För sjöfrakt och järnvägstransporter erbjuder vi partiella containertransporter (LCL, Less than Container Load) och full containertransporter (FCL, Full Container Load) som containertransporter.

Hos ETS behöver du ingen egen container för frakt till och från Spanien. Vi hjälper dig att välja rätt typ av container efter kvantitet, dimensioner och övriga egenskaper av godset som skall transporteras.

Vi utför även Ro-Ro transporter som sjöfrakt.

Hos oss får du alltid personlig hjälp

När du beställer frakttjänst hos vårt fraktbolag tilldelar vi dig en speditör från vårt team. Därefter ansvarar din utvalda speditör för att utföra transporten fram till leverans och dokumentation av godset. Dessutom fungerar samma speditör som din kontaktperson för alla dina transporter, vilket säkerställer en enhetlig och effektiv kommunikation genom hela leveransprocessen.

kontakta oss

Välj enkel och snabb frakt

 • Att göra affärer med oss ​​går enkelt och snabbt. Fråga mer och begär ett erbjudande via e-post, telefon eller med ett bekvämt beställningsformulär.
 • Vi hjälper dig att välja det mest lämpliga transportsättet. Vi erbjuder transporter på väg, järnväg, sjö och flyg.
 • Hos oss är transporten enkel. Om du önskar sköter vår speditör all kommunikation med avsändaren eller mottagaren av varorna för din räkning.
 • Vi informerar alltid avsändaren av varorna om hämtning och leverans i förväg. Detta kommer att undvika onödiga förseningar av din transport.
 • I priset för vår service och transport ingår att upprätta fraktlistor och avtala om leverans av varorna (i enlighet med leveransvillkoren).
 • Vår speditör ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen.

begär offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798