Siirry sisältöön
lastbilstransport på motorväg

Internationell frakt

Vi erbjuder internationell frakt från dörr till dörr, över hela världen. På ETS skräddarsyr vi transporten efter kvantitet och kvalitet på ditt gods.

Länder inom Europa som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Europa. Läs mer om frakt inom europa.

Länder inom Asien som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Asien. Läs mer om frakt till och från Asien.

Länder inom Afrika som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Afrika. Läs mer om frakt till och från Afrika.

Länder inom Nord- och Sydamerika som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Nord- och Sydamerika. Läs mer om frakt till och från Nord- och Sydamerika.

Länder inom Oceanien som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Asien. Läs mer om frakt till och från Oceanien.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med alla frågor som rör internationell frakt. Du når oss snabbt via e-post, telefon eller ett bekvämt onlineformulär. Kontakta oss här!

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring