Siirry sisältöön
lastbilstransport på motorväg

Vägtransport och lastbilstransport

Vi erbjuder vägtransporter från dörr till dörr, över hela världen. På ETS skräddarsyr vi transporten efter kvantitet och kvalitet på ditt gods.

ETS som fraktbolag servar företag smidigt inom vägtransport. Dörr-till-dörr vägtransport från oss och anpassad efter varornas kvantitet och kvalitet:

På ETS använder vi moderna lastbilar för vägtransporter, med minsta möjliga påverkan på miljön. Vid behov kan vi även till med lastning och lossning för dig med hjälp av en lastbil som är utrustad med lyftanordning.

Vägtransport till ett konkurrenskraftigt pris

Vi följer noga prissättningen för vägtransporter och har därför möjligheten att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris för din transport.

 • Vi förmedlar till dig exakta priser.
 • När vi ger dig ett pris för din vägtransport är och förblir det utan dolda kostnader.
vägtransport

Vägtransport med modern och miljövänlig utrustning

På ETS kan du räkna med mångsidig och modern utrustning för alla vägtransporter, och därför erbjuder vi den lastbil eller trailer som vi anser är bäst lämpad för din transport. Detta för att på så sätt även minimera vår påverkan på miljön.

Kontinenter vi erbjuder vägtransport till och från Sverige

Att göra affärer med oss ​​går snabbt och enkelt

När du använder dig av våra frakttjänster ingår alltid en speditör som är personligt utsedd för dig och som ansvarar för genomförandet av transporten fram till leveransen av godset och dokumentationen av transporten. Din utvalda speditör kommer personligen att betjäna dig för alla dina försändelser.

För vägtransporter ar vi också hand om det internationella transportdokumentet (CMR) för din räkning.

När gods lastas eller lossas utanför EU, exempelvis Norge, Turkiet eller Kina, hjälper vår speditör dig att på ett korrekt sätt fullgöra tullformaliteterna för lastbilstransporten.

Välj effektiva vägtransporter med ETS

 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt och snabbt. Fråga mer  och beställ transporten via mail, telefon eller  med det praktiska formuläret för offertförfrågan.
 • Vår speditör  ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen. Vid behov når du vår speditör enkelt och snabbt via e-post eller telefon.
 • Vi arbetar effektivt och hjälper dig i alla faser av din transport. Vår kundtjänst är den snabbaste i Sverige inom logistiksektorn.
 • Om säljaren eller köparen av det transporterade godset är utlänning hjälper vi dig med kommunikationen.
 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt. Vi använder ett begripligt språk och undviker svåra logistiktermer.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798