Siirry sisältöön

Vårt speditionsföretag levererar din transport enligt tidtabell och säkert.

Vi erbjuder internationella transporttjänster från och till Sverige.

Vårt mål är en nöjd kund alla dagar om året 24/7. Det är därför vårt speditionsföretag servar dig personligen och enligt dina behov och önskemål inom frakttjänster som sjöfrakt, flygfrakt, tågfrakt och vägtransport.

Utöver transporter erbjuder vi förtullningstjänster om transporten kräver det. Tillsammans med vår partner PZU Insurance anordnar vi även en heltäckande transportförsäkring för våra kunders transporter.

Internationell partner med lokal service

I Sverige arbetar vi tillsammans med våra lokala partners som Nordicon AB, DB Schenker, Tullservice AB, DFDS AB m.fl.

Inom sjöfrakt hör våra partners idag till de större rederierna, såsom
Maersk, Hapaq-Lloyd, MSC och CMA. Dessa erbjuder regelbundna avgångs- och ankomsttider från de större containerhamnarna i Sverige.

Inom flygfrakt arbetar vi med välkända och förtroendegivande bolag som Lufthansa Cargo, DHL Sverige, SAS Cargo m.fl. Dessa erbjuder likaså som för rederierna regelbundna avgångar och ankomster från de större flygplatserna i Sverige.

Vi är idag stolta över våra aktiva samarbeten där vi arbetar med kunder som Heléns Rör AB, KVD, Emve Sweden AB, Areco Metals AB m.fl.

Vår speditör står alltid till din tjänst

Vi servar alltid våra kunder personligt och snabbt genom våra speditörer. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

  • En personlig speditör alltid till din tjänst
  • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
  • Omfattande expertis och rådgivning inom transporter

Kundservice och innovationer sedan 2010

ETS Logistics startade sin verksamhet i Tallinn 2007. Grundare och VD för företaget är Aleksander Bankiir, vars utbildningsbakgrund och arbetskarriär är inom internationell logistik och företagsledning.

Från början har vi fokuserat särskilt på snabb och vänlig kundservice och innovativa logistiklösningar.

Vi har 11 fast anställda och vår omsättning 2022 var 5,8 miljoner euro.