Siirry sisältöön

Våra tulltjänster

Vi tillhandahåller alla nödvändiga tulltjänster. Vår tullexpert hjälper dig personligen i alla frågor som rör tullbetalningar och tullklarering.

Din utsedda speditör hos oss kommer att hjälpa dig att hantera tullformaliteterna på ett lämpligt sätt om lastning eller lossning av din försändelse sker utanför EU-regionen, till exempel i Norge, Turkiet eller Kina.

Förvaring av dina varor i tullterminalen innebär kostnader, och det finns därför en möjlighet att de totala transportkostnaderna kan komma att öka i onödan. Därför kan du alltid räkna med att vi genomför tullklareringen, snabbt och korrekt hos oss.

Vi påbörjar förberedelserna inför tullklareringen så snart vi kommit överens om transporten med dig. När varorna som ska transporteras sedan anländer är tullklareringen klar och tullklareringen går smidigt och så kostnadseffektivt som möjligt.

Tarjoamme luotettavasti kaikki tullauspalvelut.

ETS erbjuder alla tulltjänster

Vi känner till de olika aspekterna av tullklarering i detalj och samarbetar därför idag med representanter för Tullen på daglig basis.

Vi kommer alltid informera dig noggrant om hur tullavgifter och mervärdesskatter för din transport beräknas och arbetar öppet inom tulltjänster.

Vår tullspecialist hjälper dig personligen i alla frågor som berör tulltjänster. När du använder våra tjänster upprepade gånger agerar alltid samma person som din kontaktperson hos oss på ETS.

 • Tullklarering
 • Tullkoder
 • Tulldeklaration
 • Tullens preferens
 • Tullavgifter
 • Kinas tullar

På vårt fraktbolag är vi snabba att hjälpa till med frågor angående tullklarering, eftersom tid är lika med pengar. Att förvara varorna som ska transporteras i tullterminalen medför kostnader och leder därför till onödiga ökningar i de totala transportkostnaderna.

Hos oss kan du därför räkna med snabb och korrekt tullklarering. När dina varor anlänt, genomfört vi tullklareringen så smidigt och så kostnadseffektivt som möjligt för dig.

Tullklarering tjänster enkelt och snabbt

 • Vi kommer att tillhandahålla de nödvändiga dokumenten och, vid behov, skaffa de korrekta dokumenten åt dig.
 • Vi kontrollerar innehållet i handlingarna eller förbereder innehållet i dokumenten tillsammans med dig.
 • Vi hjälper till i affären med säljaren eller köparen av varorna för att få ordning på handlingarna.
 • Vi gör tullklareringen elektroniskt åt dig, och skickar till dig via e-post. 
 • Vi strävar efter att minska den totala kostnaden för din transport genom att hitta det bästa priset och rabatterna för dina tullavgifter.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt