Siirry sisältöön

Internationell tågfrakt för företag

Järnvägstransporter – ett pålitligt och miljövänligt alternativ.

När du transporterar gods från eller till utlandet erbjuder vi säkra, pålitliga och miljövänliga tågtransporter som transportalternativ.

Fördelar med tågfrakt:

 • Snabbare alternativ jämfört med sjöfrakt
 • Lägre pris jämfört med flygfrakt
 • Hög leveranssäkerhet
 • väderoberoende
 • regelbundna avgångar
 • miljövänlighet
 • kostnadseffektivitet

ETS erbjuder både delcontainrar (LCL) och helcontainrar (FCL)

På vårt fraktbolag kan vi erbjuda både delcontainrar (LCL) och helcontainrar (FCL) när du tar del av våra tjänster inom tågfrakt. Hos oss behöver du ingen egen container för transport, utan kan istället välja bland flera containeralternativ hos oss efter innehåll och storlek på dint transport.

Tågfrakt från och till Kina

Tågfrakt går främst via nya sidenvägar som knyter ihop Kina med Europa.

Genom detta erbjuder vi flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter, såsom Trans Caspian och Trans Asian.

Rautatiekuljetus on nopea ja ympäristöystävällinen kuljetusmuoto.

Tågfrakt – kostnadseffektivt och miljövänligt transportalternativ

Tågfrakt har idag blivit en alltmer betydande del av den globala godstransporten, särskilt när det gäller import och export till och från Asien. Den ökande populariteten för tågfrakt beror främst på dess förmåga att erbjuda en snabbare leveranstid jämfört med sjöfrakt, samtidigt som den är mer prisvänlig och mindre miljöbelastande än flygfrakt.

Att skicka gods med tåg möjliggör effektivare leveranser och minskar transportkostnaderna, vilket är särskilt viktigt för företag som strävar efter att optimera sin logistik och hålla nere sina kostnader. Dessutom bidrar tågfrakt till att minska den övergripande miljöpåverkan av godstransporter genom att minska utsläppen jämfört med andra transportalternativ. Detta är särskilt relevant i dagens samhälle, där hållbarhet och miljövänliga alternativ blivit allt mer prioriterade.

För närvarande är tågfrakt en framstående aktör inom den globala logistiksektorn och förväntas fortsätta växa som ett attraktivt val för företag som söker pålitliga och effektiva sätt att transportera sina varor över längre avstånd.

Tågfrakt till ett rimligt pris

På ETS följer vi noga prissättningen av järnvägstransporter och kan därför erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för din transport.

 • Vi berättar det exakta priset på din frakt.
 • När vi ger dig ett pris för din järnvägstransport är och förblir det utan dolda kostnader.

Att göra affärer med oss ​​är enkelt och snabbt

I vår tjänst ingår en speditör utsedd personligen för dig , som ansvarar för att utföra transporten fram till leveransen av godset och dokumentationen av transporten. Samma speditör betjänar dig personligen i alla dina försändelser.

På ETS tar vi även hand om fraktsedlarna för järnvägstransporterna åt dig och ger rådgivning angående definitionen av leveransklausuler för dessa transporter. Tillsammans med dig identifierar vi den mest lämpade leveransklausulen för den specifika transporten.

Vi kan även hjälpa dig med tullklareringstjänster.

Välj enkel och snabb järnvägstransport

 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt och snabbt. Fråga mer och beställ transporten via mail, telefon eller  med det praktiska formuläret för offertförfrågan .
 • Vår speditör  ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen. Vid behov når du vår speditör enkelt och snabbt via e-post eller telefon.
 • Vi arbetar effektivt och hjälper dig i alla faser av din transport. Vår kundtjänst är den snabbaste i Sverige inom logistiksektorn.
 • Om säljaren eller köparen av det transporterade godset är utlänning hjälper vi dig med kommunikationen.
 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt. Vi använder ett begripligt språk och undviker svåra logistiktermer.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt