Siirry sisältöön

Våra frakttjänster garanterar dig en bekymmersfri transport

ETS som fraktbolag erbjuder internationella frakttjänster som säkerställer säkra transporter från och till Sverige. Ta del av våra tjänster inom frakt.

Våra frakttjänster inkluderar internationella transporter av alla storlekar från Sverige, till Sverige och runt om i världen. Hos ETS kan du därför alltid räkna med att vi levererar din transport enligt tidtabell och säkert.

Vi transporterar alla föremål som är större än en tv (minst 0,25 kubikmeter). Det finns ingen övre gräns för storleken på transporten och vi utför även specialtransporter.

Hitta rätt transport för din frakt

Vägtransport

Tågfrakt

Sjöfrakt

Flygfrakt

Förutom transport- och tulltjänster arrangerar vi tillsammans med vår partner PZU försäkringsbolag en heltäckande transportförsäkring för våra kunders transporter.

Frakttjänster för företag

På ETS hjälper vi företag med smidiga och trygga frakttjänster som omfattar vägtransport, tågfrakt, sjöfrakt och flygfrakt. Att göra affärer med oss ​​är både enkelt och snabbt.

När du anlitar oss ingår en speditör utsedd personligen för dig, som ansvarar för att utföra transporten fram till leveransen av godset och dokumentationen av transporten. Samma speditör betjänar dig också personligen i alla dina försändelser.

Fråga mer om våra frakttjänster eller lämna oss en förfrågan om offert för transport. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

ETS frakttjänster alltid till ett konkurrenskraftigt pris

  • Vi följer noga transportpriserna.
  • Vi berättar det exakta priset på frakten på en gång.
  • Priset är och förblir det samma .

Modern och miljövänlig utrustning

Vi använder alltid  mångsidig och modern utrustning för din transport. Detta för att på så sätt kunna erbjuda dig den mest lämpliga lastbilen, släpvagnen eller pallen för din transport.

Speditör som ansvarar för allt

När du beställer frakttjänst hos vårt fraktbolag tilldelar vi dig en speditör från vårt team. Din utvalda speditör ansvarar därefter för att utföra transporten fram till leverans och dokumentation av godset. Samma speditör fungerar sedan som din kontaktperson för alla dina transporter.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring