Siirry sisältöön

RoRo transport

RoRo transport till och från Sverige. Alltid i tid, säkert och till ett rimligt pris.

Behöver du RoRo-transport till eller från Sverige? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att hjälpa dig. RoRo-transport, förkortning för Roll-on/Roll-off, är en fraktmetod där gods lastas och lossas direkt på lastfartyg eller färjor med hjälp av deras inbyggda ramper. Termen “Roll-on/Roll-off” syftar på att fordon och hjulförsett gods kan köras på fartyget (roll on) och köras av vid ankomst till destinationen (roll off).

RoRo-transporter är särskilt utformade för gods som kan röra sig på hjul eller har en egen transportmekanism. Den används ofta för att transportera olika typer av fordon och tunga maskiner, t.ex:

 • Bilar
 • Lastbilar och bussar
 • Trailers och dragbara enheter
 • Entreprenadmaskiner
 • Jordbruksutrustning
 • Båtar och yachter
 • Militär utrustning (t.ex. stridsvagnar och pansarfordon)

I situationer där din last är överdimensionerad eller saknar hjul eller band behöver du inte oroa dig. ETS Logistics erbjuder en lösning med hjälp av MAF (Mafi) och kassettcontainrar, utrustade med hjul. Detta gör det möjligt att lasta och lossa icke-hjulförsett gods på RoRo-fartyg. Vi kan lyfta och säkra din överdimensionerade eller icke-standardiserade last på dessa containrar, vilket garanterar en smidig och säker transportprocess.

Dessutom kan MAF- och kassettcontainrar användas för fordon som inte kan röra sig själva (på grund av en trasig motor eller någon annan skada).

Vid behov kan vi även hjälpa till med transport till eller från hamnen med hjälp av specialtrailer.

begär offert

Välj RoRo transport eller containertransport

På ETS erbjuder vi transfer till och från alla RoRo-hamnar som Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Trelleborg m.fl. Vi tar också hand om godstransporter mellan avsändningsplatsen, hamnarna och destinationen.

Vi erbjuder även containerfrakt till och från alla containerhamnar.

Enkel och rimlig transport

 • Vi tar hand om fraktsedlarna åt dig. Vi utfärdar en fraktsedel för försändelsen tillsammans med det rederi som utför transporten.
 • Vi ger dig råd om definitionen av leveransklausuler. Vi samarbetar med dig för att ta reda på vilka fraktvillkor som är bäst lämpade för den aktuella lasten.
 • Våra priser är alltid rätt. Vi följer noga prissättningen på sjöfrakt och erbjuder ett konkurrenskraftigt pris för din last.
 • Vi anger våra priser exakt när vi har gjort det. När vi anger ett pris för din sjöfrakt är och förblir det utan dolda avgifter.
 • Vi skräddarsyr frakten efter kvantiteten och kvaliteten på dina varor.

begär offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798