Siirry sisältöön

Våra nöjda kunder och partners

Vi arbetar redan med dussintals svenska företag inom internationella transporter. Våra partners är hamnar och andra aktörer inom transportsektorn.

Tullservice AB

Vi har alltid varit mycket nöjda med samarbetet och kontakten vi har haft med ETS Logistics medarbetare.”

– Amanda Andersson, Tullmäklare Tullservice AB

Nordicon

” Nordicon är oerhört stolta över att vara en utvald leverantör för ETS Logistics. Vi är glada över att kunna uppfylla de olika behoven hos ETS Logistics genom våra omfattande konsolideringstjänster. Samarbetet mellan våra team säkerställer en effektiv hantering av försändelser, och vårt engagemang överensstämmer perfekt med ETS Logistics standarder. Vi värdesätter detta partnerskap och ser fram emot att fortsätta möta och överträffa kraven från ETS Logistics. 

– Linus Ahlm, VD Nordicon Group

Form Oy

” Bra och pålitlig service. Jag fick tillräcklig information om fraktscheman och transporten sköttes i tid. Överenskomna saker hölls. Bra! 

– Kristiina Asmundi, VD

Östersjöguiden

” Vi har använt ETS Logistics i flera år och vår tidning har alltid varit på rätt plats vid rätt tidpunkt. Företaget vet hur man tillhandahåller en kundvänlig logistiktjänst med en “nyckelfärdig” princip. Prisnivån är mycket konkurrenskraftig. 

– Timo Huttunen, Förläggare

CRONIMET Finland Oy

” Vi har alltid fått bra service till ett konkurrenskraftigt pris. Förarna är professionella och lastningen har gått bra. Schema avtalas i god tid före transporten och frågor besvaras snabbt. 

– Niklas Holmroos , Logistikkoordinator

Vattensportcenter Laguuni Oy

” Vattensportcentret Laguuni har använt ETS Logistics tjänster under de senaste tre åren. Företagets kundservice är snabb och tydlig. Leveranserna är i tid och priset är rätt. Sammantaget en bra och pålitlig service. 

– Juuso Tilaeus, VD

SCM Finland Oy

” Samarbetet har varit mycket flexibelt och funktionellt. Svar på förfrågningar tas emot snabbt, scheman hålls och hanteringen är trevlig. Kvaliteten på tjänsten är utmärkt! 

– Mika Illi, försäljningschef