Siirry sisältöön

Våra nöjda kunder och partners

Vi arbetar redan med dussintals svenska företag inom internationella transporter. Våra partners är hamnar och andra aktörer inom transportsektorn.

Tullservice AB

Vi har alltid varit mycket nöjda med samarbetet och kontakten vi har haft med ETS Logistics medarbetare.”

– Amanda Andersson, Tullmäklare Tullservice AB

Nordicon

” Nordicon är oerhört stolta över att vara en utvald leverantör för ETS Logistics. Vi är glada över att kunna uppfylla de olika behoven hos ETS Logistics genom våra omfattande konsolideringstjänster. Samarbetet mellan våra team säkerställer en effektiv hantering av försändelser, och vårt engagemang överensstämmer perfekt med ETS Logistics standarder. Vi värdesätter detta partnerskap och ser fram emot att fortsätta möta och överträffa kraven från ETS Logistics. 

– Linus Ahlm, VD Nordicon Group

Heléns Rör

Bra och pålitlig service. Vi på Helens Rör är verkligen nöjda med ETS Logistics. Den service och uppföljning man får från bokning till slutkund är inte ofta man tar del av. Uppdatering och foto ges på vägen så man känner sig trygg med sin leverans. Vi kan starkt rekommendera ett samarbete med ETS Logistics.

– Malin Flinck, Logistic Manager

Östersjöguiden

” Vi har använt ETS Logistics i flera år och vår tidning har alltid varit på rätt plats vid rätt tidpunkt. Företaget vet hur man tillhandahåller en kundvänlig logistiktjänst med en “nyckelfärdig” princip. Prisnivån är mycket konkurrenskraftig. 

– Timo Huttunen, Förläggare

Seldén Mast AB

Vi är väldigt nöjda med ETS Logistics. Lastningen har gått smidigt och utan problem. Hjälpsamma och tillmötesgående chaufförer vilket gör att vi känner oss trygga med leveransen. Den uppföljning man får om sin leverans från bokning till slutkund är inte given hos många, även en mycket snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Kan verkligen rekommendera ett samarbete med ETS Logistics till andra.

– Felicia Lindblad, Speditör

Vattensportcenter Laguuni Oy

” Vattensportcentret Laguuni har använt ETS Logistics tjänster under de senaste tre åren. Företagets kundservice är snabb och tydlig. Leveranserna är i tid och priset är rätt. Sammantaget en bra och pålitlig service. 

– Juuso Tilaeus, VD

SCM Finland Oy

” Samarbetet har varit mycket flexibelt och funktionellt. Svar på förfrågningar tas emot snabbt, scheman hålls och hanteringen är trevlig. Kvaliteten på tjänsten är utmärkt! 

– Mika Illi, försäljningschef