Siirry sisältöön

Frakt Oceanien

Hos ETS är frakt till och från Oceanien alltid enligt tidtabell, säkert och till ett rimligt pris.

Länder inom Oceanien som vi fraktar till och från Sverige

Vi erbjuder internationella frakttjänster för alla typer av varor från Sverige, till Sverige och runt om i Oceanien.

Frakt till och från Oceanien

Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa frakttjänster till och från Oceanien där vi ser till att varje aspekt av din transport är skräddarsydd efter dina unika krav. Vårt erfarna team av logistikexperter strävar efter att erbjuda effektiva och pålitliga lösningar för sjöfraktflygfrakttågfrakt och vägtransport.

Inom transport erbjuder vi omfattande täckning och nätverk, vilket gör det möjligt för oss att effektivt hantera frakt mellan Sverige och Oceanien. Oavsett om det gäller internationell import eller export kan du lita på oss för att säkerställa att dina gods når sin destination i tid och i perfekt skick.

Vi strävar efter att vara flexibla och anpassningsbara för att möta våra kunders specifika behov. Förutom transport- och tulltjänster arrangerar vi tillsammans med vår partner PZU försäkringsbolag en heltäckande transportförsäkring för våra kunders transporter.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med alla frågor som rör internationell transport. Du når oss snabbt via e-post, telefon eller ett bekvämt onlineformulär. Kontakta oss här!

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring