Siirry sisältöön

Frakt till och från Mongoliet

Hos ETS är frakten till och från Mongoliet säker, till ett rimligt pris och med personlig kundservice.

Vi transporterar gods från Mongoliet till Sverige och från Sverige till Mongoliet för allt gods som är större än en TV (minst 0,25 kubikmeter). Vårt fraktbolag genomför transporter med regelbundna avgångar, och du kan alltid räkna med att vi sätter dig som kund i fokus.

På vårt fraktbolag servar vi dig personligen och enligt dina behov och önskemål inom frakttjänster såsom sjöfrakt och flygfrakt.

Det finns ingen övre gräns för lastens storlek. Dessutom utför vi, om så krävs, internationella specialtransporter. Våra största transporter är tiotals ton stora, vilket visar på vår kapacitet att hantera även de mest omfattande logistikutmaningarna.

Sjöfrakt vs flygfrakt

Sjöfrakt är ett smidigt fraktalternativ för bolag som importerar eller exporterar, stora volymer gods som ska transporteras en lång distans och för bolag som nedprioriterar en kort ledtid. Vid sjötransport fraktas godset i sjöfrakt container, då antingen som Less Container Load (LCL) eller Full Container Load (FCL), beroende på volymen av godset. Vi kan också hjälpa dig med Ro-Ro-transporter och Break Bulk-laster vid behov.

 • Fullast transport (Full Container Load – FCL)
 • Dellast transport (Less Container Load – LCL)
 • Break bulk transport
 • RoRo transport

Fördelar med att frakta med flyg – Leverera gods från punkt A till punkt B på snabbast möjliga sätt genom att frakta med flyg. Det är det självklara valet exempelvis när det handlar om en viktig komponent till en trasig maskin, risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller transport av ett mänskligt organ som väntar på att förändra livet för en patient. Medan sjöfrakt kan ta flera veckor, går det att få fram godset med flygfrakt redan samma dag eller inom en vecka beroende på hur brådskande leveransen är. Det är självklart möjligt för er som kund att spåra leveransen.

 • Express
 • Spårbar standardflygfrakt
 • Air Charter

Vi ger dig råd om vilket leveransvillkor som är bäst att använda

Med åren har vi märkt av att svenska företag ibland tenderar att använda orimliga leveransvillkor vid utlandstransporter, vilket medför alltför stora risker och kostnader för dem. Att välja rätt leveransklausul är viktigt för att minska dina risker. Oroa dig inte om du inte är säker på vilket leveransvillkor du ska använda. Vi ger dig råd om vilket leveransvillkor som är det rätta för din försändelse.

Vi arbetar varje dag med många svenska företag som importerar varor från Mongoliet till Sverige eller vice versa. De har lyckats genom att använda bästa möjliga leveransvillkor. Vi delar gärna med oss av deras erfarenheter till dig.

begär offert

Frakt mellan Mongoliet och Sverige, alltid till ett konkurrenskraftigt pris

Vi följer noga prissättningen av olika transportsätt mellan Mongoliet och Sverige och erbjuder därför alltid ett konkurrenskraftigt pris.

 • Vi kommer alltid berätta vårt pris på en gång och exakt.
 • Priset vi ger är och förblir utan dolda kostnader

Modern och miljövänlig utrustning

Vi använder alltid mångsidig, miljövänlig och modern utrustning för frakt till och från Mongoliet. Vi erbjuder de mest miljövänliga rederierna och flygbolagen.

kontakta oss

Rahti Saksa Suomi konttikuljetuksena.

Du behöver ingen egen container för frakt

För sjöfrakt erbjuder vi partiella containertransporter (LCL, Less than Container Load) och full containertransporter (FCL, Full Container Load) som containertransporter.

Hos ETS behöver du ingen egen container för frakt till och från Mongoliet. Vi hjälper dig att välja rätt typ av container efter kvantitet, dimensioner och övriga egenskaper av godset som skall transporteras.

Vi utför även Ro-Ro transporter som sjöfrakt.

Tullklarering är obligatoriskt

Om du exporterar eller importerar varor från Mongoliet är tullklarering obligatorisk. När du skickar varor från Mongoliet till Sverige, eller vice versa, är det viktigt att tullprocedurerna genomförs korrekt för att undvika oväntade kostnader. Men oroa dig inte, vi hjälper dig gärna med detta!

ETS Logistics är en tullagentur så överlämna all byråkrati till våra specialister.

 • Du kan lämna all kommunikation med Tullverket till oss. Våra deklaranter kommunicerar med Tullverket på daglig basis.
 • Tullrabatter – vi informerar dig om eventuella skatterabatter gäller för dina varor.
 • För att göra det transparent – vi visar dig beräkningen av importtullen.
 • Som ett mervärde kontrollerar vår tulldeklarant alla dokuments (kommersiell faktura, packlista etc.) existens, vilket säkerställer smidig förflyttning och deklaration av varorna i Tullverket.
 • Baserat på vår erfarenhet vet vi vilka de vanligaste felen är på kommersiella fakturor och packlistor. Vårt mål är att hitta dessa fel snabbt. När vi hittar felen tidigt har vi tillräckligt med tid för att åtgärda dem och se till att våra dokument är korrekta.

Hos oss får du alltid personlig hjälp

När du beställer frakttjänst hos vårt fraktbolag tilldelar vi dig en speditör från vårt team. Därefter ansvarar din utvalda speditör för att utföra transporten fram till leverans och dokumentation av godset. Dessutom fungerar samma speditör som din kontaktperson för alla dina transporter, vilket säkerställer en enhetlig och effektiv kommunikation genom hela leveransprocessen.

kontakta oss

Välj enkel och snabb frakt

 • Att göra affärer med oss ​​går enkelt och snabbt. Fråga mer och begär ett erbjudande via e-post, telefon eller med ett bekvämt beställningsformulär.
 • Vi hjälper dig att välja det mest lämpliga transportsättet. Vi erbjuder transporter på väg, järnväg, sjö och flyg.
 • Hos oss är transporten enkel. Om du önskar sköter vår speditör all kommunikation med avsändaren eller mottagaren av varorna för din räkning.
 • Vi informerar alltid avsändaren av varorna om hämtning och leverans i förväg. Detta kommer att undvika onödiga förseningar av din transport.
 • I priset för vår service och transport ingår att upprätta fraktlistor och avtala om leverans av varorna (i enlighet med leveransvillkoren).
 • Vår speditör ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen.

begär offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798