Siirry sisältöön

Importera bil

Vårt fraktbolag importerar bilar från länder utanför Europa till Sverige. Alltid säkert, i tid och till ett rimligt pris.

När du behöver biltransport utanför Europa erbjuder vi det på ett säkert och rimligt sätt. Vi väljer den lämpligaste lösningen för transporten och vid behov hjälper vi dig även med tullklareringen.

Vi transporterar alla typer av person- och paketbilar från länder utanför Europa (t.ex. Australien, USA, Kanada, Japan) till Sverige. Vi utför även tunga godstransporter (specialtransporter vid behov) och maskintransporter.

På vårt fraktbolag erbjuder vi biltransporter för företag och privatkunder. Däremot erbjuder vi inte biltransporter inom Sverige eller Europa.

be om offert

Importera bil i sjöcontainer

Om bilen importeras i en sjöcontainer ingår containern i transportpriset. Vi tar också hand om transporten av containern mellan avsändningsorten, hamnarna och destinationen.

För att bilen ska kunna transporteras säkert i containern måste lastningen göras noggrant. Vi tar hand om detta och tillhandahåller även försäkring för transporten.

Vi erbjuder transport av containerbilar till och från alla containerhamnar, såsom Göteborg, Helsingborg, Malmö, Trelleborg, Ystad, Karlshamn och Stockholm.

Ro-Ro-transport

Ett annat alternativ är RoRo-transport, vilket betyder transport från hamn till hamn. Här körs bilen till avgångshamnen, från avgångshamnen till fartyget och, efter sjötransport, från fartyget till destinationshamnen för upphämtning.

Vi erbjuder Ro-Ro biltransporter till och från alla Ro-Ro hamnar i Sverige.

Bilimport till ett rimligt pris

Vårt pris för biltransporter är alltid konkurrenskraftigt.

  • Vi följer noga prisutvecklingen för internationella transporter.
  • Vi berättar det exakta priset för transporten på en gång.
  • När vi anger ett pris för en sändning är och förblir det utan dolda kostnader.

be om offert

Vi betjänar dig personligen

När du beställer en bilimport tilldelar vi dig en speditör från vårt team. Han eller hon ansvarar för att utföra transporten fram till dokumentationsstadiet.

be om offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

  • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
  • En personlig speditör står alltid till din tjänst
  • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

  • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
  • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
  • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt