Siirry sisältöön
specialtransport på lastbil
specialtransport på lastbil

Lång transport

Vi hjälper er med långa transporter till och från Sverige, alltid säkert och till ett rimligt pris.

På vårt fraktbolag erbjuder vi internationella specialtransporter av långt gods. Våra specialtransporter utförs inte inom Sverige, utan vi transporterar alla storlekar och former av gods från Sverige till andra länder och från andra länder till Sverige. Specialtransport syftar på transporter med gods som inte är möjligt att frakta på ett traditionellt sätt. Det brukar t.ex. vara att godset är ovanligt stort (långt, brett eller högt) eller tungt.

Vi transporterar bland annat:

 • Stora båtar
 • Hus
 • Delar av fabriker, varv och kraftverk
 • Elmotorer
 • Lastmaskiner

På ETS Logistics erbjuder vi specialtransporter som vägtransporter, sjötransporter (Ro-Ro) eller en kombination av dessa. När du anlitar oss ser vi till att välja det mest lämpliga transportsättet för den långa last som ska transporteras och vi tar även hänsyn till priset vid valet. Vid behov erbjuder vi även hjälp med tull och försäkring av specialtransporter .

Modern och miljövänlig specialtransportutrustning

Vi använder mångsidig och modern utrustning för specialtransporter. Vi erbjuder alltid den bästa lösningen för varje specialtransport av lång last och vi ansvarar även för nödvändiga tillstånd och kontrakt.

Konkurrenskraftigt pris av lång transport

Vi följer noga prissättningen av lång transport och erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt pris. När vi ger ett pris för specialtransport är och förblir det utan dolda kostnader

Kansainvälinen erikoiskuljetus aina aikataulussa ja järkihintaan.

Välj enkel och snabb specialtransport

Vår speditör hjälper er personligen med specialtransporter av lång last. Den utvalda speditören ansvarar därefter för att utföra transporten fram till leverans och dokumentation av godset. Samma speditör fungerar sedan som er kontaktperson för alla era transporter.

 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt och snabbt. Fråga mer och beställ transport via e-post, telefon eller med ett smidigt beställningsformulär .
 • Vi arbetar effektivt och hjälper dig i alla faser av din transport. Vår kundtjänst är den snabbaste i Finland inom logistiksektorn.
 • Flexibel transport enligt ditt schema. Vi transporterar gods från och till Finland med regelbundna avgångar.
 • Att göra affärer med oss ​​är enkelt. Vi använder ett begripligt språk och undviker svåra logistiktermer.

Specialtransporter från och till Finland

Internationell specialtransport på väg

Vi utför specialtransporter på väg från dörr till dörr och skräddarsytt efter godsets kvantitet och kvalitet.

Lue lisää

Internationell specialtransport till sjöss

Vi utför specialtransporter till sjöss i kundanpassade helcontainrar, semicontainrar eller ro-ro-fartyg, vid behov även som dörr-till-dörr-tjänst.

Lue lisää

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din specialtransport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tullavgifter och tullklarering.

Lue lisää

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring för specialtransporter som täcker värdet av godset och transporten.

Lue lisää

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798