Siirry sisältöön
lastbilstransport på motorväg

Importera från Turkiet

Hos ETS är import från Turkiet säker, till ett rimligt pris och med personlig kundservice.

När du behöver importera varor från Turkiet till Sverige är det viktigt att ha tillförlitliga och kostnadseffektiva frakttjänster. På vårt fraktbolag erbjuder vi skräddarsydda lösningar för import från Turkiet, med fokus på säkerhet, konkurrenskraftiga priser och personlig service.

Vilka fraktsätt erbjuder vi vid import från Turkiet till Sverige?

Vi erbjuder en mångfald av fraktsätt för import från Turkiet till Sverige för att passa dina specifika behov. Oavsett om det är sjöfrakt, flygfrakt, tågfrakt eller vägtransport, så har vi lösningar som säkerställer att dina varor når sin destination på ett effektivt sätt.

Det finns ingen övre gräns för lastens storlek. Dessutom utför vi, om så krävs, internationella specialtransporter. Våra största transporter är tiotals ton stora, vilket visar på vår kapacitet att hantera även de mest omfattande logistikutmaningarna.

Hitta rätt transport för din frakt

Vägtransport

Tågfrakt

Sjöfrakt

Flygfrakt

 

Rahti Saksa Suomi maantiekuljetuksena.

begär offert

Import från dörr till dörr

Vi levererar gods från Turkiet till Sverige på ett tillförlitligt sätt från dörr till dörr. Dessutom kan vi, om frakten har bråttom, alltid tillgodose med expressfrakt. Vid behov hjälper vi även till med tulltjänster och transportförsäkringar för att säkerställa en smidig och trygg leveransprocess.

Intermodal frakt

Intermodal frakt är en transportmetod som använder flera olika transportsätt, såsom väg-, järnvägs-, sjö- och flygfrakt, i en och samma leveranskedja. Varorna lastas i en enhet, ofta en container, som inte behöver lastas om när transportsättet byts. Detta gör intermodal frakt både flexibel och effektiv, särskilt vid längre transporter eller när olika geografiska hinder behöver övervinnas.

När du importerar från Turkiet till Sverige erbjuder vi på ETS Logistics intermodala frakttjänster som säkerställer en effektiv och smidig transportprocess. Vi hanterar hela logistikkedjan från dörr till dörr och anpassar transporten efter dina specifika behov, oavsett om det handlar om sjöfrakt från Turkiets hamnar, tågfrakt genom Europa eller vägtransport till slutdestinationen i Sverige.

Fördelar med intermodal frakt:

Kostnadseffektivitet: Genom att kombinera olika transportsätt kan man optimera kostnaderna. Till exempel, att använda sjö- och järnvägsfrakt för långa sträckor och vägtransport för kortare sträckor nära destinationen kan minska de totala transportkostnaderna.

Miljövänlighet: Intermodal frakt är ofta mer miljövänlig än enbart vägtransport eftersom större delen av transporten kan ske med tåg eller båt, vilket har lägre utsläpp per tonkilometer.

Flexibilitet och pålitlighet: Intermodal frakt möjliggör användning av de mest effektiva transportsätten för varje del av resan. Detta minskar risken för förseningar och problem som kan uppstå vid enskilda transportsätt, och kan snabbt anpassas efter ändrade förhållanden.

Nackdelar:

Komplex logistik: Koordineringen mellan flera transportsätt och hantering av flera transportörer kan vara komplicerat och kräver noggrann planering och övervakning för att undvika missöden.

Tidskrävande omlastningar: Varje gång en container byter transportsätt finns det en risk för förseningar, särskilt om det uppstår problem vid omlastningsterminaler.

Högre initiala kostnader: Investeringar i specialiserad utrustning, som intermodala containrar, och infrastrukturen för att hantera omlastningar kan vara höga. Detta kan göra intermodal frakt mindre attraktiv för mindre fraktvolymer eller kortare transporter.

Importera varor från Turkiet till Sverige

Vi erbjuder en komplett lösning för import av varor från Turkiet till Sverige, från hämtning till leverans vid din dörr. Med våra erfarna speditörer och vårt globala nätverk av transportpartners kan vi garantera en pålitlig och effektiv importprocess.

Rahti Saksa Suomi konttikuljetuksena.

Import från Turkiet, alltid till ett konkurrenskraftigt pris

Vi förstår vikten av konkurrenskraftiga priser när det gäller import från Turkiet. Genom att hålla oss uppdaterade med prissättningen av olika transportsätt mellan Turkiet och Sverige kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar utan dolda kostnader.

Du får alltid personlig hjälp när du importerar från Turkiet

När du väljer ETS Logistics för din import från Turkiet får du dedikerad och personlig service från vårt erfarna team. Vi tilldelar dig en speditör som kommer att fungera som din kontaktperson genom hela processen, vilket säkerställer en smidig och effektiv kommunikation.

kontakta oss

Välj enkel och snabb import

 • Att göra affärer med oss ​​går enkelt och snabbt. Fråga mer och begär ett erbjudande via e-post, telefon eller med ett bekvämt beställningsformulär.
 • Vi hjälper dig att välja det mest lämpliga transportsättet. Vi erbjuder transporter på väg, järnväg, sjö och flyg.
 • Hos oss är transporten enkel. Om du önskar sköter vår speditör all kommunikation med avsändaren eller mottagaren av varorna för din räkning.
 • Vi informerar alltid avsändaren av varorna om hämtning och leverans i förväg. Detta kommer att undvika onödiga förseningar av din transport.
 • I priset för vår service och transport ingår att upprätta fraktlistor och avtala om leverans av varorna (i enlighet med leveransvillkoren).
 • Vår speditör ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen.

begär offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798