Siirry sisältöön
lastbilstransport på motorväg

Exportera till Italien

Hos ETS är export till Italien säker, till ett rimligt pris och med personlig kundservice.

När du behöver exportera varor från Sverige till Italien är det viktigt att ha pålitliga och kostnadseffektiva frakttjänster. På ETS Logistics erbjuder vi skräddarsydda lösningar för export till Italien, med fokus på säkerhet, konkurrenskraftiga priser och personlig service.

Vilka fraktsätt erbjuder vi vid export till Italien?

Vi erbjuder en mängd olika fraktsätt för export till Italien för att passa dina specifika behov. Oavsett om det är sjöfrakt, flygfrakt, tågfrakt eller vägtransport, har vi lösningar som säkerställer att dina varor når sin destination på ett effektivt sätt.

Vi har kapacitet att hantera både små och stora transporter, inklusive internationella specialtransporter när så krävs. Våra största transporter är tiotals ton stora, vilket visar vår förmåga att hantera även de mest omfattande logistikutmaningarna.

Hitta rätt transport för din export

Vägtransport

Tågfrakt

Sjöfrakt

Flygfrakt

 

Rahti Saksa Suomi maantiekuljetuksena.

begär offert

Vad krävs för att exportera till Italien?

När du väljer ETS Logistics för att exportera varor från Sverige till Italien, är det viktigt att du har alla aspekter på plats för en smidig och effektiv exportprocess:

Företagsregistrering

Som en del av exportprocessen till Italien är det viktigt att företaget är korrekt registrerat och uppfyller alla lokala krav och lagar. Vi på ETS Logistics kan hjälpa till med att säkerställa att din företagsregistrering är komplett och korrekt för att underlätta en smidig exportprocess.

 

Produktklassificering

Att korrekt klassificera dina produkter enligt internationella handelsregler är avgörande för att undvika förseningar och tullproblem. Vårt team på ETS Logistics har expertis i produktklassificering och kan ge dig den nödvändiga vägledningen för att säkerställa att dina varor exporteras korrekt till Italien.

Exportlicens

Beroende på typen av varor som exporteras kan en exportlicens krävas för att få exportera till Italien. Vi på ETS Logistics kan hjälpa dig att navigera genom licensprocessen och se till att alla nödvändiga tillstånd och tillstånd är på plats för din exportverksamhet.

Logistikpartner

Valet av rätt logistikpartner är avgörande för en effektiv och säker export till Italien. ETS Logistics erbjuder ett globalt nätverk av pålitliga logistikpartners som kan hantera alla dina transportbehov från Sverige till Italien, oavsett om det är via sjö-, luft- eller vägtransport.

Tulldeklaration

Att korrekt fylla i tulldeklarationer är en viktig del av exportprocessen till Italien. Våra experter på ETS Logistics kan hantera alla tullformaliteter å dina vägnar, vilket säkerställer att dina varor kan passera tullgränserna utan problem.

Försäkring

För att säkerställa en trygg och säker export till Italien erbjuder ETS Logistics försäkringslösningar som täcker dina varor under transporten. Vi ser till att din export är fullt försäkrad för att minimera risken för förluster eller skador under transporten.

Genom att samarbeta med ETS Logistics för din export till Italien kan du vara säker på att alla dessa viktiga aspekter hanteras professionellt och effektivt, vilket gör din exportupplevelse smidig och framgångsrik.

Export från dörr till dörr

Vi levererar gods från Sverige till Italien på ett tillförlitligt sätt från dörr till dörr. Om frakten är brådskande, erbjuder vi expressfrakt. Vi hjälper även till med tulltjänster och transportförsäkringar för att säkerställa en smidig och trygg leveransprocess.

Intermodal frakt

Intermodal frakt är en transportmetod som använder flera olika transportsätt, såsom väg-, järnvägs-, sjö- och flygfrakt, i en och samma leveranskedja. Varorna lastas i en enhet, ofta en container, som inte behöver lastas om när transportsättet byts. Detta gör intermodal frakt både flexibel och effektiv, särskilt vid längre transporter eller när olika geografiska hinder behöver övervinnas.

När du exporterar från Sverige till Italien erbjuder vi på ETS Logistics intermodala frakttjänster som säkerställer en effektiv och smidig transportprocess. Vi hanterar hela logistikkedjan från dörr till dörr och anpassar transporten efter dina specifika behov, oavsett om det handlar om sjöfrakt från italienska hamnar, tågfrakt genom Europa eller vägtransport till slutdestinationen i Sverige.

Fördelar med intermodal frakt:

Kostnadseffektivitet: Genom att kombinera olika transportsätt kan man optimera kostnaderna. Till exempel, att använda sjö- och järnvägsfrakt för långa sträckor och vägtransport för kortare sträckor nära destinationen kan minska de totala transportkostnaderna.

Miljövänlighet: Intermodal frakt är ofta mer miljövänlig än enbart vägtransport eftersom större delen av transporten kan ske med tåg eller båt, vilket har lägre utsläpp per tonkilometer.

Flexibilitet och pålitlighet: Intermodal frakt möjliggör användning av de mest effektiva transportsätten för varje del av resan. Detta minskar risken för förseningar och problem som kan uppstå vid enskilda transportsätt, och kan snabbt anpassas efter ändrade förhållanden.

Nackdelar:

Komplex logistik: Koordineringen mellan flera transportsätt och hantering av flera transportörer kan vara komplicerat och kräver noggrann planering och övervakning för att undvika missöden.

Tidskrävande omlastningar: Varje gång en container byter transportsätt finns det en risk för förseningar, särskilt om det uppstår problem vid omlastningsterminaler.

Högre initiala kostnader: Investeringar i specialiserad utrustning, som intermodala containrar, och infrastrukturen för att hantera omlastningar kan vara höga. Detta kan göra intermodal frakt mindre attraktiv för mindre fraktvolymer eller kortare transporter.

Exportera varor från Sverige till Italien

Vi erbjuder en komplett lösning för export av varor från Sverige till Italien, från hämtning till leverans vid din dörr. Med våra erfarna speditörer och vårt globala nätverk av transportpartners kan vi garantera en pålitlig och effektiv exportprocess.

Rahti Saksa Suomi konttikuljetuksena.

Export till Italien, alltid till ett konkurrenskraftigt pris

Vi förstår vikten av konkurrenskraftiga priser när det gäller export till Italien. Genom att hålla oss uppdaterade med prissättningen av olika transportsätt mellan Sverige och Italien kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar utan dolda kostnader.

Du får alltid personlig hjälp när du exporterar till Italien

När du väljer ETS Logistics för din export till Italien får du dedikerad och personlig service från vårt erfarna team. Vi tilldelar dig en speditör som kommer att fungera som din kontaktperson genom hela processen, vilket säkerställer en smidig och effektiv kommunikation.

kontakta oss

Välj enkel och snabb export

 • Att göra affärer med oss ​​går enkelt och snabbt. Fråga mer och begär ett erbjudande via e-post, telefon eller med ett bekvämt beställningsformulär.
 • Vi hjälper dig att välja det mest lämpliga transportsättet. Vi erbjuder transporter på väg, järnväg, sjö och flyg.
 • Hos oss är transporten enkel. Om du önskar sköter vår speditör all kommunikation med avsändaren eller mottagaren av varorna för din räkning.
 • Vi informerar alltid avsändaren av varorna om hämtning och leverans i förväg. Detta kommer att undvika onödiga förseningar av din transport.
 • I priset för vår service och transport ingår att upprätta fraktlistor och avtala om leverans av varorna (i enlighet med leveransvillkoren).
 • Vår speditör ansvarar för din transport från beställning till lossning av lasten på destinationen.

begär offert

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret noggrant. Vi behöver åtminstone din e-postadress för att nå dig.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta rätt frakttjänst för just dina fraktbehov

Internationell vägtransport

Vi utför internationell vägtransport och lastbilstransport från dörr till dörr skräddarsydd efter godsets kvantitet och kvalitet.

Läs mer om vägtransport

Internationell sjöfrakt

Vi utför sjöfrakt och sjötransport i kundanpassade fullcontainrar (FCL), subcontainrar (LCL) eller ro-ro-fartyg, vid erbjuder även dörr-till-dörr-tjänst.

Läs mer om sjöfrakt

Internationell flygfrakt

Vi erbjuder internationell flygfrakt och heltäckande lösningar för hantering av paket. Vi samarbetar med alla stora internationella flygbolag inom flygtransport.

Läs mer om flygfrakt

Internationell tågfrakt

Vi erbjuder en säker, pålitlig och miljövänlig internationell tågfrakt som transportalternativ. Vi har flera alternativa transportkorridorer för järnvägstransporter.

Läs mer om tågfrakt

Tulltjänster

När lastning eller lossning av din transport sker utanför EU-området hjälper vi dig i alla frågor som rör tulltjänster, tullavgifter och tullklarering.

Läs mer om tulltjänster

Transportförsäkring

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi godstransportförsäkring som täcker värdet av gods och transport.

Läs mer om transportförsäkring

Varför ETS Logistics?

Vi erbjuder alla typer av internationella transporttjänster från och till Sverige. Vi levererar alltid din transport säkert och enligt tidtabell.

Vi hjälper våra kunder personligen och snabbt. Vi hjälper till med beställning, lagkrav för olika transportformer, tullklarering och andra frågor som rör transporter.

 • Vi svarar på frågor på bara några minuter (mån-fre 9:00-17:00)
 • En personlig speditör står alltid till din tjänst
 • Omfattande expertis och rådgivning inom alla typer av transporter

Vårt team till din tjänst

 • Vårt team består av 15 kompetenta och personligt betjänande transportexperter.
 • Vi hjälper dig med alla transportrelaterade frågor, från beställning till tullklarering.
 • Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter.

Våra partners i Sverige

Våra speditörer och andra experter hjälper dig med alla transportrelaterade frågor. Vi svarar på förfrågningar på vardagar från 9:00 till 17:00 på bara några minuter. Har du frågor? Kontakta oss eller beställ transport.

Ta kontakt

Privat: Lene Aadli

Skype

Ring oss

+46 737 207798